Rustige zaterdag

Vandaag de late jongen nog maar even los gehad met het mooie weer. Ze  zijn nog niet zo vaak buiten geweest en de jongste snappen nog niet echt hoe ze weer naar binnen moeten. De laatste 2 heb ik vanavond in het donker nog even van de spoetnik geplukt. 

De doffers en duivinnen die net een week gescheiden zitten, hebben vanmorgen hun wekelijkse bad gehad en verder zit alles op rust. Ze komen vanaf het moment van scheiden totdat ze weer gekoppeld worden begin januari niet meer los.

Vanmiddag ook nog even bij sportvriend Fred Hofman langs geweest en al zijn 56 duiven in de hand gehad. Nog een paar eruit dan heeft hij weer een mooi ploegje duiven voor 2019. Meteen ook maar even een tiental uitgezocht voor de tentoonstelling vlak voor kerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *